image

Nieuwe versie hackertool BackTrack aangekondigd

donderdag 21 juli 2011, 10:11 door Redactie, 3 reacties

Op 10 augustus verschijnt er een nieuwe versie van de populaire hackertool BackTrack. BackTrack is een volwaardige security-distributie met allerlei security tools, programma's en scripts, waarmee netwerken, systemen en applicaties zijn te testen. BackTrack 5 Release 1 verhelpt meer dan 100 bugs, bevat verschillende package updates en dertig nieuwe tools en scripts.

Tijdens de BlackHat en Defcon conferenties vindt er een 'pre-release event' plaats, waarbij deelnemers de nieuwe versie een paar dagen eerder al kunnen proberen. Het gaat om meer dan zesduizend dvd's die tijdens de evenementen worden uitgedeeld.

Reacties (3)
21-07-2011, 22:59 door Anoniem
nou ik ben benieuwd maar ik vind het ook dikke scenewhore rommel die backtrack

gebruik al jaren een naar eigen wens adapted en gebakken versie van billix. usb en cdr. bevalt me veruit het beste. ook qua updaten veel beter af te stemmen. en relatief eenvoudig, beetje shell scripten en geregeld enzo.. dat werk :)
22-07-2011, 15:45 door Anoniem
scenewhore? naja de reclame er omheen misschien, ik vind het wel praktisch dat een distro bestaat met alle handige tools en een kernel gebakken heeft met speciale wifi drivers die in monitoring mode kunnen draaien zonder dat ik dus zoals jij zelf alles moet gaan lopen bakken.
hoef het wiel niet perse opnieuw uit te vinden, het voldoet tot nu toe aan al mijn wensen.
23-07-2011, 09:40 door Anoniem
'ook dikke rommel'. het is bedoeld als een keerzijde. bij mij komt die mening inderdaad vanuit zo'n enorme fuzz voor de zoveelste zelfgecompileerde smaak, die reclame. had er ook bij moeten zetten dat ik daarintegen natuurlijk wel vindt dat backtrack gewoon bestaansrecht heeft, wie ben ik verder daarin ;) en probeer billix anders eens, fijn handzaam systeempje hoor xD
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.